Ciklonizacija poklanja prazničnu kompilaciju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ciklonizacija, neprofitabilni blog, fanzin i DIY onlajn izdavač, je danas, 25. decembra 2018, objavila novu kompilaciju (pod nazivom "The Last Rays of the Setting Sun") na svojoj Bandcamp stranici i koja je besplatna za preuzimanje. Izdanje možete preslušati ili preuzeti prateći sledeći link: https://ciklonizacija.bandcamp.com/album/the-last-rays-of-the-setting-sun, a trebalo bi da se tokom narednih dana pojavi i na Mixcloudu.

Na kompilaciji je svoje mesto našlo čak 20 bendova, mahom iz Srbije i Finske, ali iz Švedske, Sirije, Španije, Čilea, Mađarske, sa Kipra i Novog Zelanda. Dozvolu za korišćenje muzike su dali Inverse Music Group, Satanath Records i njihovi partneri, Nacroleptica Productions, Black Market Metal Label, Librarion Records & Fanzines, 1001 Stoned Albums i Jesboligakurac Records. Za omot (Kroz oganj) je zadužen Mlađan Pajkić.
Sve detalje vezane za izvođače i izdavače možete pronaći na stranici na kojoj je kompilacija objavljena.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku