DRUGI NAČIN U FESTU - legendarni zagrebački rok majstori stižu u Zemun!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Legendarni zagrebački rok majstori DRUGI NAČIN prvi put će nastupiti u klubu FEST u subotu, 15.decembra u 22h!

 

Biće ovo još jedna prilika da se, osim što ćemo se upoznati sa novim radovima benda, podsetimo i njihovih najvećih hitova „Prođe ovaj dan", „Piši mi", „Balada o osmijehu", Lile su kiše", „Stari grad" i naravno svih pesama sa njihovog legendarnog prvenca koji je svojevremeno od strane engleske rok i pop kritike ushićeno proglašavan za jedan od 10 najboljih progresiv-rok albuma izvan engleskog govornog područja.

 

2016. godine se posle nekoliko godina odlaganja konačno pojavio i novi album grupe „Drugi način" - „Zgubidan" u izdanju Menarta i svojom svežinom poprilično iznenadio muzičku kritiku. Kvalitet naravno nijednog trenutka nije dolazio u pitanje s obzirom da se zna visok nivo perfekcionizma i profesionalizma kojim pristupaju svakom svom nastupu već nekoliko decenija.

 

Sve one koji su odgledali prethodna dva nastupa u Beogradu će posebno obradovati činjenica da je Drugi način i dalje u istom sastavu:
Branko Požgajec – Vokal i flauta
Boža Ilić – Dugi - Bas
Damir Vuk – Klavijature i vokali
Mladen Palenkaš – Bubnjevi
Mario Domazet – Gitare i vokali
Ernest Vinković – Gitare i vokali

 

Dođite u zemunski klub Fest da čujete legendarni Drugi način! Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest kao i u Feliks Shop-u (T.C. u Sremska)

 

Facebok event:  https://www.facebook.com/events/1265350836940716/?active_tab=discussion




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku