IZAŠAO NOVI ALBUM STRAY DOGGA: “LOOK AT THE MOON”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Izašao je novi album benda Stray Dogg "Look At The Moon" i može se poslušati i preuzeti (narednih 15 dana besplatno) na sajtu Bandcampa: https://bit.ly/2EtmG8B.

Četvrto studijsko izdanje su najavila dva nova spota benda Stray Dogg, a ovih dana se očekuje i treći. "Look At The Moon" se pojavio tačno tri godine nakon prethodnog "Come Along Wind". Ovu diskografsku pauzu između albuma grupa je prekinula objavljivanjem devet novih pesama. Cover je zapravo slika naše mlade slikarke Marije Šević, koju je naslikala baš za "Look At The Moon". Album je, kao i svi prethodni, inspirisan temama ljubaviAli je zvuk drugačiji nego ranije, čemu je mnogo toga doprinelo.

"Pre svega, na albumu je gostovalo dosta različitih muzičara. A nismo se držali ni tradicionalnih instrumenata, nego smo eksperimentisali, dotakli se i elektronike. Kao i naš drugi album, producirao ga je Boris Mladenović u Studiju Digimedia iz Beograda. Ovoga puta je, pored samog snimanja radio i na aranžmanu pesama sa nama. Budući da smo i podržani od strane tog studija, pristup snimanja je bio malo drugačiji. Skoro četiri meseca smo natenane radili na svakoj pesmi i ta sloboda je takođe doprinela zvuku. Miks je rađen u muzičkom ateljeu „Studio O", dok je master u SAD- u radio Karl Saff", govori Dušan.

Videe za numere "Too Much Madness", "Bad Man" i "Worried Mind" realizuje Cinnamon ProductionU glavnim ulogama su članovi benda.

Prva dva videa možete pogledati ovde:

https://bit.ly/2ASGVsd

https://bit.ly/2Pzov4L

"Naša koreografkinja Nataša Stanković i ja smo jedno veče napravili koncept za sva tri spota, pa smo zajedno sa rediteljkom Jelenom Gavrilović i Dušanom Grubinom te ideje realizovali, a Ana Žugić i Olga Košarić su ih u montaži uobličile u jednu celinu.  Ovo je prvi put da izlazimo sa tri spota kao tri singla pred objavljivanje albuma", kaže Dušan Strajnić, frontmen.

Prvi put od kad postoji, Stray Dogg je snimio i pesmu na srpskom jeziku koja se nalazi na kraju albuma, a koja je prvobitno rađena za film "Susret" Marije Strajnić.

Stray Dogg će se sa novim albumom pojaviti pred beogradskom publikom 22. decembra u Kulturnom centru Grad, što će ujedno biti i prva prilika fanova da uživo čuju sve pesme sa "Look At The Moon", kupe album po specijalnoj ceni i sa bendom obeleže sedam godina stvaranja.

 

Link za ivent: https://bit.ly/2KT5RUU

 

Nakon tog, slede koncerti i u drugim većim gradovima regiona.
(Novi Sad 4. januar, Zagreb 23. januar, Ljubljana 24. januar).
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku