Koncertna promocija albuma Saše Novaka 22.12. u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Saša Novak Radulović (ex Psihomodo Pop), odsvirao je povratnički koncert 2017. u dobro poznatom zagrebačkom Hard Place-u. Tada uz pratnju starih prijatelja, na bubnjevima iz nekadašnjeg benda "La Cinema", Piko Stančić i Marina Pelajića Baraccude na basu, oduševio prisutne. Od tog momenta izdešavalo se mnogo stvari. Album je završen, a nekoliko singlova sa istog je zaživelo u etru. Postignut je ugovor sa "Croatia records", a Sale se vratio na "mesto zločina" sa osveženom ekipom, kako bi pokazao šta je u međuvremenu napravio. A plod upravo tog rada je album „Ja sam tu". Nekada je njegova žestoka i energična gitara bila jedan od prepoznatljivih zvukova kultnog Psihomodo Pop-a, sa kojim je odsvirao prva 4 albuma. Osim pomenutog Psihomodo Pop-a, Sale je svirao i u sledećim sastavima: "Virus", "Novak & Kopola", "Drago Mlinarec & Le Cinema" i "La Video". Producirao je sastave "Greaseballs" i "Fantomi", a čuje se i na albumima Ivana Stančića i Dina Dvornika. Karijeru je započeo u karlovačkom punk rock sastavu "Nužni izlaz", a sa prelsakom u "Psihomodo Pop", ostvaruje svoja najveća izvođačka postignuća, kako specifičnim i karakterističnim scenskim nastupom, tako i producentskom aktivnošću. Sa Psihomodo Pop-om, radio je i na TV projektima, obrade bajki za djecu. Sale danas živi i radi u Nemačkoj, razvijajući samostalne muzičke projekte. Nakon promocije u već pomenutom zagrebačkom Hard Place-u, Saša će održati koncertnu promociju album i u dobro poznatom novosadskom klubu Gerila bar. Koncertna promocija biće održana 22.12.2018. godine, sa početkom u 22.30 časova.


SAŠA NOVAK & FRIENDS


Saša Novak (ex Psihomodo Pop)-vokal/gitara

Alen Jovanović (ex Lorelei, Goblini)-gitara/prateći vokal

Krešimir Ćurić (Tight Grips)-gitara/prateći vokal

Ivan Černjak PunkerCHE (Binker 13)-bass gitara/prateći vokal

Aleksandar Milovanović Lesa (M.U.D.A.)-bubnjevi

Filia Novak-prateći vokal


***


Kao bend podrške, nastupiće novosadski "Poison Hearts", koji svira Ramones tribute repertoar. Novosađani ih se sećaju od pre petnaest godina, kao i sa velike povratničke svirke iz aprila ove godine.


***

Ulaznice su puštene u prodaju po ceni od 400 dinara, koje možete kupiti u prostorijama Gerila bara.


FB event: www.facebook.com/events/494840077670006




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku