Novi singl benda She brought me gasoline



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Horvi iz Terapije je 2016.g. pisao da She Brought Me Gasoline nisu muzika i svjetonazor za djecu odgojenu na medikamentima kurentne stvarnosti, da se radi o bendu koji je prevalio ogroman vremenski prostor povratkom u doba daleko letargičnije ljepote naših žganaca i idile kaubojskih bifteka o kojima danas možemo samo sanjati.

Nekako s pogledom u taj isti vremenski prostor, She Brought Me Gasoline izdaju novi singl naslova „Hole in the soul".  Da stvar bude autentična, singl dolazi iz Doringovog studija Slamasonik, nazvanog po materijalu od kojeg je napravljen.

Novi singl možete poslušati na: https://youtu.be/5WQRo2Nj0Pk

www.sbmgasoline.info

https://www.facebook.com/She-brought-me-gasoline-874992245903375/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku