Overdrive i Northern Revival u CK13.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Iskusni zrenjaninski metal core teškaši, bend Overdrive nastupiće u subotu 15.decembra u novosadskom klubu CK13. Tog dana binu će podeliti sa novosadskim stoner rock-erima u ekspanziji, Northern Revival-om.

Overdrive iza sebe imaju četiri studijska albuma i trocifren broj odsviranih koncerata, a povod za ovaj predstojeći je promovisanje novog single zvanog Dembelija.
Više od dve decenije bavljenja tvrdim zvukom, hiljade pređenih kilometara su nešto čime se ovi momci mogu pohvaliti, a mi tvrdimo da su ih godine samo dodatno očvrsnule!

Pre Overdrive-a na pozornicu Crne kuće će izaći nešto mlađi, žanrovski drugačiji, ali ništa manje snažni Northern Revival. Radi se o jednom od koncertno aktivnijih bendova u regionu u poslednje vreme: Nedavno su snimili, a u januaru će I objaviti EP pod nazivom "Electric Power Supply". Dolazak na svirku je pravi način da prekratiš čekanje na EP I vidiš o kakvom se sastavu radi.

Organizator ovog koncerta je SKCNS, svirka je prvobitno trebala da se održi u Fabrici, ali je, zbog radova u Kineskoj četvrti prebačena u CK13.

 Crna kuća 13 se nalazi u Novom Sadu u ulici Vojvode Bojovića 13.

 Vrata kluba će za publiku biti otvorena u 20,30h, a ulaznica za ovu manifestaciju koštaće 400 dinara.

Northern Revival će na bitnu izaći tačno u 21,30h, Overdrive u 22,30h.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku