Prednovogodišnji beogradski nastup ZAA u novom ruhu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Proslavljena krosover grupa ZAA će, nakon brojnih, uzbudljivih dešavanja tokom odlazeće 2018. konačno predstaviti svoju novu, još eksplozivniju, formaciju beogradskim poklonicima u klubu "Soul Society" (Stari Bitef) u petak, 28. decembra.

"ZAA je bend koji već 10 godina okuplja mlade i talenovane ljude iz raznih krajeva Srbije. Trenutno članovi ekipe žive u 4 grada od Niša do Novog Sada. Mladi ljudi koji su ove jeseni regenerisali ZAA ekipu su donesli potpuno nov pristup sviranju i tumačenju naše muzike i jako se radujemo svakom naradnom viđanju i sviranju zajedno. Na beograskom koncertu ćemo prezentovati ceo materijal sa novog albuma, koji uskoro planiramo da snimimo, a pored standardnih pesama sa koncertnog reperotara za ovu priliku smo spremili i nekoliko pesama iz diskografije benda koje nikad ili jako dugo nismo svirali uživo. Bitef je jedan od veoma značajnih  tačaka na kulturnoj mapi glavnog grada i jako mi je drago da ćemo po prvi put svirati u tom zdanju", pokušao je u nekoliko rečenica da apsolvira trenutno stanje u grupi i oko nje lider i jedan od osnivača ZAA Ivan Đokić.

Specijalni gost grupe ZAA biće perspektivna postava Drum.

FOTO: Miljan Miletić / Studio Košnica




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku