Sickter objavio drugi singl



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativna negotinska trojka Sickter, objavila je drugi singl sa predstojećeg albuma.

Drugi singl Sicktera govori o porocima, težnji autodestrukciji i crnim ljudskim mislima koje na nas imaju efekat deluzije. I to smo pokušali da objasnimo na naš način. Smatramo da smo jednoj klasičnoj Disney priči dali neki neočekivani obrt, i na taj način doprineli da pesmu idealno predstavimo videom. Takođe smo ponosni što smo, bar koliko mi znamo, prvi postavili Mikija Mausa za glavnog aktera muzičkog videa kod nas, i pravo da vam kažemo, super se pokazao!

Za vizualizaciju je bio zadužen David Mađar, dok i ovde produkciju potpisuje Luka Matković iz Citadela Sound Production studia.

Singl je takođe najava za koncert u beogradskom Elektropioniru zajedno sa bendovima Divlje Svinje i Hurleur, koji će se održati 20. decembra.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku