Drugi HITH FEST u URMUS-u!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Drugo izdanje HITH festival održaće se od 15. do 17.februara u Udruženju rok muzičara Srbije. Za tri dana festivala nastupiće ukupno 9 bendova.

 

U cilju promocije rokenrola i oživljavanja domaće scene, URMUS je osmislio i već drugi put realizuje još jedan način da pomogne bendovima i ljubiteljima dobrog zvuka da se bolje upoznaju! I ovog februara, na Sretenje, drugi put će se u ovom prostoru održati HITH fest, trodnevni festival na kojem će svirati ukupno devet bendova.

Osim beogradskih bendova, na sceni URMUSA naći će se i bendovi iz drugih gradova Srbije, ali i iz inostranstva. "Ideja HITH festivala je stvaranje mogućnosti da beogradska publika čuje gradske bendove koje inače nema priliku toliko često da čuje, uklopljene sa bendovima van grada i države" kaže Luka Rašković, organizator festivala "Time želimo da stavimo svima do znanja da alternativna scena nema granice, a prestonica scene će, na tri večeri, biti Udruženje rock muzičara Srbije."  

 

Na drugom izdanju HITH festivala nastupiće:

15.02.

- OVERDRIVE (ZR)

- KAMENE KARE (BG)

- LEM JEM (BG)

16.02.

- BRAT (UE)

- VRANE KAMENE (BG)

- VETO (BG)

17.02.

- SHE LOVES PABLO (ZG)

- MUZIKA POLUDELIH (VS)

- BEDNICI (BG)

 

Holidays in the Hram – praznici mogu da počnu uz devet sjajnih bendova koje ćemo slušati od 15-17.februara u URMUS-u! Vidimo se na HITH festu!

 

Ulaznice za HITH fest moći ćete da kupite na ulazu po ceni od 200 RSD.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/381328809320956/?event_time_id=381328812654289




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku