Forgotten Scream izbacili novi spot



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Zrenjaninski bend Forgotten Scream, izbacio je novi spot u cilju promovisanja njihovog albuma prvenca "Changes". Inače bend svira neku kombinaciju metalcore-a, melodic deatha i thrash metala. Za album se može reći da je DIY, jer praktikuju da sve rade sami.
"Album smo ponovo miksali jer smo osetili da možemo mnogo bolje da prikažemo te pesme nego što smo to prvi put uradili, sada smo kompletna ekipa i odlučili smo da ljudima koji su nas do sad pratili pružimo mnogo bolji mix. Album će izaći 11. Marta, a nakon toga se fokusiramo na dalji rad te ove godine može mnogo da se očekuje od Forgotten Scream-a.".

Spot pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=QOQRoewdDfs



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku