Izašao prvi album zadarskih Kriptida



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prvi album zadarskih Kriptida je vani! Album naziva nema, devet pjesama odabranih za ovu cjelinu govore, vrište, lupaju i krešte svaka za sebe, svaka sa svojom porukom. Kino Callegro u Zadru bilo je mjesto snimanja, naš basista uvaženi Robert W. Sasquatch zaslužan je za produkcijska seciranja. Fotografije i dizajn omota djelo su još jednog kriptida iz naših redova - Mongolskog crva smrti!
Strast za glasnom muzikom rezultirala je izdavanjem našeg prvijenca za diskografsku kuću "Slušaj najglasnije" legendarnog Zdenka Franjića, nije moglo biti drugačije. Kriptidi se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali ili potpomogli ovom ostvarenju, posebno Tini, Mari i Dijani koje su svojim pratećim vokalima obogatile našu veselu horror pričicu "Kulenova seka".
Album možete do mile volje besplatno preslušavati na https://kriptidi.bandcamp.com/album/kriptidi, za nuspojave ne odgovaramo. Ako ih nemate, preporučamo vam besplatni download, donacije poželjne, ali neobavezne.
Koncertna promocija započinje u subotu 26.01. u Nigdjezemskoj u Zadru, a vikend iza kreće karavana za Zagreb ( petak, 01.02., "BEK") i Maribor ( subota, 02.02., "STOLP 3").



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku