PPT objavio debi album!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Prirodno pravo i tečurke poznatiji kao PPT, nakon pet godina postojanja izbacio je dugo očekivani debi album „U nedostatku volje i smisla".

PPT je nastao 2013. godine, a kreću aktivno da nastupaju godinu dana kasnije. Kako se bend probijao, tako su jedan za drugim punili poznatije beogradske klubove, Fest, Gun i Elektropionir u par navrata. Tečurke su delile binu sa svim poznatijim imenima mlade alternativne scene kao što su Vizelj i Buč Kesidi, učesnici su Bunt Rock Festivala i pobednici festivala Rokanje, nakon koga su na Kalemgdanu nastupali kao predgrupa Goblinima i Lolobriđidi.

Posle godinu dana pauze u svirkama PPT je predstavio celokupan materijal koji su skupljali godinama. Album je sniman u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti, a producetska palicavpripala je Nebojši Radovanoviću. Osim već starih hitova „Slabo","Ludak", „Žunjino" publika ima priliku da se upozna i sa potpuno novim materijalom koji do sad nisu imali prilike da čuju na svirkama.

Na albumu je, kao i u dosadašnjem radu, najviše zastupljen rapcore zvuk, tvrda i prljava veština zaboravljena još davnih devedestih godina. Osim rapcore i bluz zvuka, na albumu su prisutni i fank i klasičan rok.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku