Sammath 9. februara u BeograduSviđa ti se? Javi ostalima!

Sammath, legendarni black metal bend iz Holandije, za svoju 25. godisnjicu postojanja svira u malom klubu Doma Omladine Beograd 9. februara. Karte su vec u prodaji.
Vise informacija je moguce naci na stranici
https://www.facebook.com/events/2167467843517753/

Line-up:

Sammath (NL)
Terrorhammer (SRB)
Void Prayer (BiH / NL)
Virtue of the Vicious (SRB)


Karte se mogu kupiti ponedeljkom, sredom i petkom od 18 do 20h na lokaciji: POLET ART SPACE (Cetinjska 15, Beograd) i subotom od 12 do 14h u lokalu: COFFEE DREAM, Krunska 80, Beograd, putem gotovine. Za grupe od 5 i više ljudi, moguće je zakazati kupoprodaju i drugim danima / satima putem kontakta na e-mail lupercaliaprima@gmail.com

Cene ulaznica su:
Pretprodaja: 1200 dinara
Na dan koncerta: 1500 dinara

Za posetioce koji žive van Beograda / u inostranstvu: postoji mogućnost rezervacije karata putem e-maila na adresu lupercaliaprima@gmail.com. Neophodno je da u e-mailu naznačite broj karata, i imena posetilaca za potrebe "will call." Primićete e-mail u kojem se potvrđuje vaša rezervacija, a karte ćete moći da podignete na ulazu na dan koncerta, pozivajući se na imena navedena u e-mailu.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku