VOID INN NA BINI SA LEGENDARNIM DAVID ELLEFSONOM (MEGADETH)



Sviđa ti se? Javi ostalima!

6.marta u Dizeldorfu (Nemačka) domaći bend Void Inn će nastupati u okviru Bass story klinike koju vodi originalni basista thrash metal sastava Megadeth - David Ellefson. 

Void Inn će ovom prilikom otvoriti događaj setom svojih numera a nakon toga će kao prateći muzičari odsvirati nekoliko Megadeth klasika sa Ellefsonom na bas gitari. 

Po rečima Void Inna ovo će biti jedinstvena prilika da sviraju sa jednim od svojih omiljenih muzičara i uzora.

Da podsetimo Void Inn trenutno završava novo izdanje "End this game" koje bi trebalo uskoro da ugleda svetlost dana a za 2019. Imaju velike planove i čeka nas dosta iznenađenja sa njihove strane.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku