BEND THE BITE OBJAVIO NOVI SINGL I VIDEO - „ZNAŠ“Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kao uvertiru za novi album koji će se pojaviti u toku 2019.godine, beogradski riff&roll bend THE BITE objavio je novi singl, kao i video za pesmu „Znaš".

 

Ona je jaka, sposobna i samostalna, ona može sve. On može samo da se opusti kada je kraj nje. Da li? „Ova pesma zapravo ima dva lica. Jedno njeno lice kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti ne moraš da brineš, kada nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu?" kaže pevačica Ljiljana Zdravković i dodaje: „Sami odaberite koji ugao vama više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi..."

 

Pesmu „Znaš" snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju „King Oliver" a naći će se na novom albumu benda The Bite koji će se pojaviti do kraja godine. Bend kaže da je većina pesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za mart i april, kao i da će slušaoci moći da očekuju stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko „rokenrol podžanrova" uklopiti u jednu lepu priču.

 

Video ostvarenje za pesmu snimio je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio) a delovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.

 

Video možete pogledati na adresi:  https://youtu.be/cFNeSELfKPw

 

Pre početka snimanja albuma, bend će početkom marta objaviti još jedan singl, „We Used To Dance", a u planu za proleće i leto su i koncertne aktivnosti. Već 15.februara Pančevci će moći da ih slušaju u klubu Jazbina Coyote-a.

 

Više o bendu „The Bite":    

Facebook page: http://www.facebook.com/thebite011    

Youtube: http://www.youtube.com/user/thebiteofficial

Web site: http://thebite.rs/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku