TOM ODEL SUTRA U HALI SPORTOVA!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dan zaljubljenih u Beograd stiže dva dana ranije - sa Tomom Odelom! Mlada britanska zvezda najavljuje pravi emotivni spektakl 12.februara 2019.godine u Hali sportova "Ranko Žeravica"!

 

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani britanski kantautor prvi put će nastupiti u Beogradu. Srpska publika imala je prilike da se upozna sa njim kada je oduševio prisutne na main stage-u EXIT festivala 2015.godine, ali ovo će biti njegov prvi samostalni nastup u našoj zemlji.

 

Pažnju svetske muzičke javnosti Tom Odell je skrenuo na sebe već prvim albumom „Long Way Down" iz 2013.godine a sve pozitivne komentare koje je tada zaslužio od kritike, publike ali i od mnogobrojnih kolega, potvrdio je tri godine kasnije izdanjem „Wrong Crowd". Još tada je uspeo da pokaže da ume da dotakne publiku na pravi način i da je na pravom putu da postane prava i velika svetska zvezda, što je u godinama koje su usledile upeo i da dokaže! Rasprodati koncerti i uspešne turneje širom sveta i ogroman broj iskrenih fanova postali su deo njegove svakodnevice.

Treći studijski album „Jubille Road" objavio je u oktobru prošle godine i za njega kažu da je vrlo verovatno  album koji će definisati njegovu muzičku karijeru. Ovaj multitalentovani umetnik preuzeo je čitavu kontrolu u svoje ruke - ne samo da je komponovao, napisao i na klaviru tako vibrantno izveo svojih deset novih pesama, već ih je i sam isproducirao. Sa izdanja su se izdvojili singlovi „If You Wanna Love Somebody" , zatim duet sa Alice Merton "Half As Good As You" a nakon toga i „You're Gonna Break My Heart Tonight".

 

„Jubilee Road" turneja Toma Odela dovodi i u Halu sportova „Ranko Žeravica". U Beogradu će kao njegov specijalni gost nastupiti još jedan Britanac, sjajni Tom Speit (Speight), koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje „Collide".

 

Sutra će u Hali sportova najpre nastupiti Tom Speit u 20.30h a izlazak na binu Toma Odela predviđen je za 21.30h.

 

Gostovanje u Srbiji mi je ostalo u zaista lepom sećanju" rekao nam je Tom i dodao da se iskreno raduje ponovnom susretu sa srpskom publikom. Ako je sudeći po fantastičnim reakcijama fanova u regionu, ali i atmosferi koja vlada na njegovim nastupima na Jubilee Road turneji, očekuje nas nezaboravno veče!   

Tom Odel je muzičar koji je sasvim zasluženo sa svojih 27 godina jedna od najvećih pop zvezda u svetu, zato nemojte propustiti priliku da ga čujete! Obeležavanje Dana zaljubljenih počinje dva dana ranije – 12.februara u Hali sportova „Ranko Žeravica"!

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

 

 Organizatori koncerta: Hala sportova i Charm Music Srbija




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku