Objavljen je debi album benda NoYz? iz Beograda



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon 15 turbulentnih godina, uspona i padova, dobrih i loših stvari, ponovnih početaka i odustajanja, sa izuzetnim zadovoljstvom vam predstavljamo naš album prvenac "Tinnitus". Pred vama je 13 razarajućih grandž pesama koje cepaju uši sa primesama metala, panka i hard roka. Album je sniman u studiju King Oliver u Beogradu a miksan i masterovan u studiju Citadela u Beogradu. Album je trenutno dostupan na našem Bandcampu i YouTube kanalu a uskoro će biti i na drugim online platformama. U planu je promovisanje albuma po Evropi, u regionu a i kod nas.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku