Humanitarni koncert - Fest za Magdalenu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U nedelju 8.septembra od 21h u klubu Fest u Zemunu biće održan humanitarni koncert za malu Magdalenu Marković. Na koncertu će nastupiti bendovi Remedy, Mooncage, Lagana sreda i Sharks, Snakes and Planes, a kao specijalni gost pojaviće se i Gile iz grupe Električni orgazam.

 

Magdalena Marković (3) je rođena sa teškom srčanom manom po tipu Tetralogije Fallot i bez plućne arterije. Prvi put je operisana svega nekoliko dana po rođenju. Obavljena je pomoćna operacija kako bi preživela. Devetog dana života je izvršena ugradnja MBT šanta, a zatim i revizija šanta nakon čega se uspešno oporavljala. Tada je porodici rečeno da će Magdalena imati još operacija.  Ubrzo je obavljena kardiohirurška intervencija nakon koje se Magdalena sjajno oporavila. Prestala je intezivno da modri, da se zamara i počela je da hoda i trči kao i sva deca njenog uzrasta.

Sledeća na redu je potpuna korekcija srčane mane, nakon koje bi Magdalena trebalo da nastavi život i koja bi značila njenu pobedu. Konačna operacija bi se izvela na klinici u Londonu, kao i prethodna, koja je bila veoma uspešna.

 

Ako želite i vi da pomognete da se skupi novac za Magdaleninu operaciju, pozivamo vas da u nedelju, 8.septembra od 21h dođete na humanitarni koncert u klubu Fest u Zemunu. Za nju će svirati Remedy, Mooncage, Lagana Sreda i Sharks, Snakes & Planes a kao specijalni gost najavljen je i Gile (Električni Orgazam).

 

CENA ULAZNICE je 500 RSD a posetioci će moći i dodatno da ostave donacije. 

 

Više informacija o načinu na koji možete da pomognete Magdaleni: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/522/magdalena-markovic

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2519406144777322/

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku