Promocija drugog albuma beogradske grupe Bluz Mašina 18. oktobraSviđa ti se? Javi ostalima!

Klub "ULICA Music Bar" (ex PTICA) 18. Oktobar, petak – koncertno veče grupe "Bluz Mašina", i promocija drugog albuma "Hotel Prošlosti"! 


Nakon uspešne mini turneje po Hrvatskoj, bend Bluz Mašina beogradskoj publici predstavlja pesme sa novog albuma "Hotel Prošlosti". Veče će otvoriti prijatelji i kolege iz jednog od najistaknutijih novih bluz bendova - "Loup Garou".
Svaki gost na poklon će dobiti CD "Hotel Prošlosti" a fanovi će moći da kupe i priveske, majice... 


Cena karte neće biti fiksno određena, već će gosti imati mogućnost da sami odrede cenu. Plaćanjem karte, ma koliki iznos bio pomoći ćete ovim bluz bendovima da se dostojanstveno bave autorskom bluz i rok  muzikom u Srbiji i regionu.


Na koncertu se očekuju i renomirani specijalni gosti iznenađenja (hint: učestvovali su na albumu "Hotel Prošlosti"), a na kraju večeri održaće se i mali jam session, u pravom duhu bluz rok muzike. Ovo je prilika koju ne bi trebalo propustiti.

Koncert počinje u 21:45, okupljanje već od 21h u klubu "ULICA Music Bar" (ex PTICA) u Balkanskoj 13.
Obavezna rezervacija mesta na 064/610-99-84

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku