Eva Braun u KraljevuSviđa ti se? Javi ostalima!

Kolektiv „Pozitivna Omladina“ u saradnji sa Kulturnim Centrom „Ribnica“ sa ponosom predstavlja koncert kultnog pop-rok sastava „Eva Braun“. Već više od dvadeset godina ovaj bend predstavlja jednu od najznačajnijih grupa domaće pop-rok scene, sa pet studijskih albuma i brojnim hitovima koji se mogu svrstati u red evergrin ostvarenja. Ako ste voleli pesme poput „Sasvim običan dan“, „Odvedi me iz ovog grada“, „Mala prodavnica užasa“ ili „Meg Ryan blues“, dođite da zajedno uživamo uz muziku neponovljive „Eve Braun“!

Legendarni Bečejci gostuju u Kraljevu 6. aprila u kafe-klubu Miraž – Autentik,a sve informacije se mogu dobiti na broj telefona:063 741 37 98Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku