Kraljevski Apartman u NišuSviđa ti se? Javi ostalima!


Kraljevski Apartman ponovo dolazi u Niš! Koncert će biti održan u subotu, 17. marta, u klubu Juridicium (Pravni fakultet).

"Bend najavljuje koncert od puna dva sata, a obzirom da u Nišu dugo nije bilo metal koncerata, ovaj događaj ce upotpuniti i niški bendovi Revolution i Aria Aeterna", stoji u saopštenju organizatora - Rock N' Roller Promotion iz Niša.

Kraljevski Apartman će na koncertu premijerno izvesti nekoliko pesama koje će se naći na novom albumu. Naime, snimljeno je 12 novih pesama za novi album koji bi uskoro trebalo da bude objavljen u izdanju PGP-RTSa, za koji je bend do sada izdao većinu svojih albuma. Na albumu se nalazi i jedna pesma koja je posvećena Ronnie James Dio-u, pod imenom "Magija".

Karte koštaju 350 dinara u pretprodaji, tj. 400 dinara na ulazu. Prodajna mesta: CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza), kao i klub Pravnog fakulteta (Juridicum).

Satnica koncerta:

20:30h - Ulaz
21:00h - Aria Aeterna
21:30h - Revolution
22:00h - Kraljevski Apartman

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku