Kraljevo dobija prvi metal festival!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prvi festival ovog tipa, pod nazivom “Promo metal fest”,  biće održan u klubu RockNrolla u Kraljevu, 6. i 13. marta. Festival je organizovan u cilju promocije tvrđeg zvuka u Kraljevu, a nastupiće bendovi iz cele Srbije.

Organizatori su dvojica mladih entuzijasta, Aleksandar i Borislav, koji su rešili da “uzmu stvar u svoje ruke”,  nakon odbijanja od strane kulturnih institucija, čiji čelnici često nemaju sluha za ovakve vidove manifestacija. Organizovali su prostor i, čak, deset bendova, koji će u dva dana nastupati.

“Rešili smo da napravimo festival gde će moći da se čuje ozbiljan gitarski zvuk. Takođe, želimo da pružimo priliku bendovima da se promovišu i da ih čuje nova publika. Ovako nešto se veoma dugo nije desilo u Kraljevu i nadamo se da ćemo ovakvim manifestacijama uspeti da oživimo metal scenu koja je u Srbiji na infuziji”, poručuju organizatori i zahvaljuju se klubu i bendovima koji su im izašli u susret.

Nastupaju:

6.3.2015.

Deadly Mosh https://www.facebook.com/pages/Deadly-Mosh/148556775195928

Morbid Cow https://www.facebook.com/pages/Morbid-Cow/233140633437564

Orest https://www.facebook.com/pages/Orest/207359129423829

Vrljika https://www.facebook.com/VokalnoInstrumentalniSastavVrljika

Chaosium https://www.facebook.com/chaosiumbandserbia

13.3.2015.

Brainwashed https://www.facebook.com/BrainwashedHC

Prototype Unleashed https://www.facebook.com/prototupeunleashed

Hit by Pain https://www.facebook.com/hitbypain

Dawn of Creation https://www.facebook.com/DawnofCreationSRB

Intox https://www.facebook.com/intoxkg


Cene ulaznica su 300 dinara za jedno veče, a 450 dinara za obe večeri i mogu se kupiti u klubu RockNrolla, Toplice Milana 8, Kraljevo.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku