Pankrti ponovo u studiju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ljubljanski pankeri Pankrti konacno su, nakon dve decenije, u studiju, gde snimaju nove pesme. Pevac Pera Lovšin objavio je na svom sajtu da ce bend snimiti spotove za dve nove pesme, koje ce se pojaviti na novom albumu grupe, ciji je izlazak predviden za sledeci mesec. Pored novih pesama, Pankrti pripremaju i DVD sa povratnickog nastupa u ljubljanskoj dvorani "Tivoli", održanog prvog decembra prošle godine. Pankrti su poslednji album "Sekspok" izdali 1987. godine, nakon cega se bend raspao. Krajem prošle godine, obnovili su rad u cast 30 godina panka, mini turnejom po bivšoj Jugoslaviji. Ove godine, bend ce održati koncerte u rodnoj Sloveniji, Hrvatskoj, a ceka ih i nastup na festivalu Rok Otocec, podseca agencija Beta.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive