Justice Yeldham@LETNJA SHIKARA/Četvrtak 27.jun/21h!Sviđa ti se? Javi ostalima!

JUSTICE YELDHAM AND HIS DYNAMIC RIBBON DEVICE /Australia/
Četvrtak, 27. jun 2008, brod Letnja Shikara /kej 25. maj, kod teniskih terena/, 21-22h
+pre i posle: Crni Biskvit, funky noise set by dj Vlada Lenhart
Dodjite na vreme! Program pocinje tacno u 21h!
ulaz besplatan
JUSTICE YELDHAM - australijski noise performer, poznat po svom specificnom i krajnje originalnom pristupu kreiranju zvucnih noise panorama, koji se moze opisati kao angazovanje celog tela pri proizvodjenju zvuka. Ovaj covek-instrument svira usnama, rukama, zubima, najcesce na staklu, najcesce uz pomoc kreme za sunchanje i niza zvucnih procesora. Shokantni i ekstravagantni, njegovi nastupi su nesto sto se pamti i preprichava. Na ovogodisnjoj evropskoj turneji, u okviru koje nastupa u Nemackoj, Madjarskoj, Italiji, Bugarskoj, Turskoj i Makedoniji, Justice Yeldham je odlucio da poseti i Beograd, mesto koje izuzetno ceni zbog, kako sam kaze, "neposrednog kontakta sa publikom i njenom energijom koji se retko gde moze doziveti"., Vidimo se na brodu Letrnja shikara, u cetvrtak, 27. juna, tacno u 21h!
http://www.dualplover.com/justice.htm
http://www.myspace.com/justiceyeldhamSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku