Justice Yeldham@LETNJA SHIKARA/Četvrtak 27.jun/21h!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

JUSTICE YELDHAM AND HIS DYNAMIC RIBBON DEVICE /Australia/
Četvrtak, 27. jun 2008, brod Letnja Shikara /kej 25. maj, kod teniskih terena/, 21-22h
+pre i posle: Crni Biskvit, funky noise set by dj Vlada Lenhart
Dodjite na vreme! Program pocinje tacno u 21h!
ulaz besplatan
JUSTICE YELDHAM - australijski noise performer, poznat po svom specificnom i krajnje originalnom pristupu kreiranju zvucnih noise panorama, koji se moze opisati kao angazovanje celog tela pri proizvodjenju zvuka. Ovaj covek-instrument svira usnama, rukama, zubima, najcesce na staklu, najcesce uz pomoc kreme za sunchanje i niza zvucnih procesora. Shokantni i ekstravagantni, njegovi nastupi su nesto sto se pamti i preprichava. Na ovogodisnjoj evropskoj turneji, u okviru koje nastupa u Nemackoj, Madjarskoj, Italiji, Bugarskoj, Turskoj i Makedoniji, Justice Yeldham je odlucio da poseti i Beograd, mesto koje izuzetno ceni zbog, kako sam kaze, "neposrednog kontakta sa publikom i njenom energijom koji se retko gde moze doziveti"., Vidimo se na brodu Letrnja shikara, u cetvrtak, 27. juna, tacno u 21h!
http://www.dualplover.com/justice.htm
http://www.myspace.com/justiceyeldham



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive