Otkazan Slayer u BeograduSviđa ti se? Javi ostalima!

Koncert legendarnog treš metal sastava Slayer zakazan za 24. jun na beogradskom stadionu Tašmajdan, otkazan je zbog slabe prodaje karata.
"Zaključno sa krajem prošle nedelje prodato je manje od 300 ulaznica što je daleko manje od broja koji obećava dobar nastup sa solidnim zvukom na Tašmajdanu. Naša praksa je da svi događaji koje organizujemo moraju imati visok nivo kvaliteta, kao koncert benda Iron Maiden marta prošle godine", saopštila je promoterska kuća "Talent boks".
Iz "Talent boksa" naglašavaju da su se odlučili na otkazivanje koncerta "uzimajući u obzir i nestabilnu situaciju u zemlji i regionu koja odbija mnoge bendove i njihove menadžmente, a i publiku koja nema poverenja da kupuje karte u pretprodaji".
"Smatramo da je blagovremeno otkazivanje koncerta najbolje rešenje", kažu promoteri, koji su najavili da od 6. juna počinje vraćanje novca svima koji su kupili karte na mestima gde su kupljene.
U znak zahvalnosti ljudima koji su kupili karte za koncert Slayera, "Talent boks" najavljuje da će prilikom povraćaja novca "dobiti prigodan poklon".
Izvor: (Beta/MONDO)
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku