Poziv za kompilacijuSviđa ti se? Javi ostalima!

Pochinjemo sa organizacijom za treci deo koplilacije "A Call For Unity from White city"... Svi zainteresovani bendovi zainteresovani za saradnju su dobro doshli... Na zalost nekih moracemo da izuzmemo bendove koji sviraju emo,screamo,metal koji nema hc pozadinu(prichu),naci i bendove koji nemaju vezu sa HardCore prichom!!! Ovo ce biti poslednja kompilacija pod ovim imenom koja izlazi za Fight For tako da zelimo da napravimo dobru prichu iz ovoga i da stvorimo utisak da smo ipak neshto uradili!!! Kompilacija ce izaci krajem septembra, pochetkom oktobra tako da nam to daje dovoljno vremena za dobru organizaciju svega!!!
Svi zainteresovani bendovi se mogu javiti na acallforunity@gmail.com ili ovde na profil myspace. com/fightforhc Potrebno je da imate koliko toliko dobar snimak,jer ipak on treba vas da promovishe!!! Rashirite prichu prijeteljima i prijateljskim bendovima... Kada se oformi CD,organizovacemo promo koncert (fest) kao i prethodna dva puta!!! Rashirite prichu i unapred hvala na podrshci!!!
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku