Iggy & Stooges u septembru na Tašu!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Četiri godina nakon koncerta na Exitu, punk-rock ikona Iggy Pop će sa svojim Stoogesima nastupiti 5. septembra na beogradskom stadionu Tašmajdan.Današnji Blic je objavio kako će Iggy i Stoogesi tom prilikom otvoriti ovogodišnji festival Jelen Pivo Live.Krajem godine se očekuje premijera filma The Passenger u glavnu ulogu igrati kom će Elijah Wood, a režiser je Nick Gomez.Wood je u nedavnom intervjuu izjavio kako je "preplašen na smrt" zbog teške uloge, i dodao da će se film baviti periodom kada su Stoogesi bili aktivni (1967 - 1974). Prema njegovim rečima, Popu se dopao scenario ali je odbio da učestvuje u projektu.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku