Nepokoreni grad 08 . poziv za radionice



Sviđa ti se? Javi ostalima!

NEPOKORENI GRAD 08/// PRIJAVE ZA radonicu Art in Crime Video

Ovogodišnji Nepokoreni grad 08 Vam nudi zanimljivu dvodnevnu radionicu vođenu karlovačkoj publici već poznatom UNDERGRAD ekipom koji će se sa svima zainteresiranima koji se na vrijeme prijave, u dva dana zabaviti snimajući I montirajući video o jednoj uličnoj akciji.Uz dobru volju predzanje za ovu radionicu nije neophodno a spol, dob, rodna pripadnost, rasa, religijska uvjerenja nebitini. Prijave(uz ime, prezime i kontakt) I više informacija do 15.08.2008. na: domachi@domachi.hr.

UNDERGRAD obično ima nastupe koji su kombinacija izložbe odjevnih predmeta (undergrad wear), predstavljanja publikacija, streetart performansa, filmskih projekcija, kao i DJ/VJ live actova.
Nastupali na raznim festivalima: Filmski front (Novi Sad), RAF (Zagreb), Underdogfilmfest (Beč), Balkanupdate beta version (Basel), Nepokoreni grad (Karlovac), Važna je ideja (Niš), KEF (Beograd), Filmski festival Srbije (Novi Sad); kao i u regionalnom Barrio natječaju (MTV Adria) sa videom popy wagon.


NEPOKORENI GRAD 08// PRIJAVE ZA RADIONICU Izrada čudesne audio instalacije

NEPOKORENI GRAD 08// PRIJAVE ZA RADIONICU Izrada čudesne audio instalacije
Još jedna kreativna radionica za sve koji vole ili žele lemiti, spajati žice ili samo vole reciklirati s Ivanom Nikolićem Lešom, magom za robote. Čudesna audio instalacija se stavlja u funkciju na mjesto događaja drugog dana radionice.
Prijave (uz ime, prezime i kontakt) i više informacija do 15.08.2008. na: domachi@domachi.hr.

Ivan je koder koji se bavi istraživanjem crva i virusa, softverske mutacije i evolucije, umjetnom inteligencijom, kriptografijom, biologijom, i tokovima informacija.
Pokušava biti digitalni umjetnik [http://leshina.deviantart.com]. Radi u multimedijalnom institutu na razvoju aplikacije ngode. Subotom razmjenjuje vještine u klubu mama. Igra se elektronikom i robotikom i jedan je od prvih sudionika na hrvatskim borbama robota. [http://www.borberobota.com].


NEPOKORENI GRAD 08//Streetart intervencija "Ljeto je u gradu"

Traže se pomagači/ice u dvodnevnoj izradi ulične slike kojima kist, valjci i boje nisu strani.Više informacija o ideji i načinima izvedbe saznajete od Jure iz UTOPIJE.
Kad slika bude gotova, počinje latino underground fiesta s Lunom Morado.
Prijave (uz ime, prezime i kontakt) i više informacija do 15.08.2008. na: domachi@domachi.hr.
Cijeli program i raspored radionica Nepokoreni grad 08 je na zadnjoj strani Vašeg primjerka papirnatog izdanja Plan.et #34.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku