Prvi album benda Violent Chapter "traces" u prodajiSviđa ti se? Javi ostalima!

Konačno posle skoro godinu dana čekanja Violent Chapter je izdao svoj prvi album "traces".Album je snimljen još u avgustu 2007. u studiju Chainroom u Senti pod produkcijom Marjana i Nikole Mijića. Razlog za ovako dugo čekanje za izlazak albuma je manjak zainteresovanih izdavača, pa smo na kraju odlučili da odradimo DIY izdanje. Predstoji nam i nastup na EXIT08 festivalu (11.07 na Explosive Metal stage-u) gde se nadamo dobroj predpromociji ovog CD-a. Zvaničnu promociju ćemo ostaviti za kraj leta u Beogradu kada "sezona ponovo počne".Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku