Samhain 2008



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ovogodišnji, šesti po redu, Samhain će biti održan u beogradskom klubu Akademija od 31. oktobra do 2. novembra. Otvaranje festivala je 31. oktobra (petak) u 22 sata, zatvaramje 2. novembra (nedelja) u 4 sata posle ponoći. Dakle, spremamo vam 52 sata kvalitetnog programa :-)

Samhain će, naravno, početi sada već tradicionalnim maskenbalom povodom Noći Veštica, a tokom celog vikenda ćete moći da prisustvujete izložbama, projekcijama, tribinama, performansima i koncertnim dešavanjima. Detaljan program i ostale informacije će biti objavljeni 8. septembra.

Do tada, dobar provod u toku leta žele vam vaši "mračni revolucionari" :-)

Zvanični sajt festivala: samhain.darkrevolution.org

ULAZNICE
Pretprodaja - serija 1 (rezervacije)


I dan - 200 dinara
II dan - 250 dinara
III dan - 250 dinara
Komplet ulaznica za sva tri dana - 400 dinara

Do ulaznica po ovim cenama možete da dođete isključivo rezervacijom, tako što ćete poslati e-mail sa tačnim imenom i prezimenom i kontakt telefonom na adresu ticketing@darkrevolution.org. U roku od 24 časa ćete dobiti odgovor sa detaljima o načinu uplate i potvrdi rezervacije. Ponuda važi za ograničen broj ulaznica, do 15. septembra.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku