Ukraden nadgrobni spomenik Iana CurtisaSviđa ti se? Javi ostalima!

Nadgrobni spomenik pokojnog pevača grupe Joy Division ukraden je s groblja u njegovom rodnom Maklesfildu. Spomenik Iana Curtisa nestao je prošle nedelje - između utorka popodne i srede ujutro, piše londonski Telegraph. Policija je saopštila kako još uvek ne zna ko je to mogao da učini jer to područje nije nadgledano kamerama, ali pretpostavlja kako neko od meštana ili suseda sigurno zna ko bi mogao da bude odgovoran. Curtis je izvršio samoubistvo 18. maja 1980, a tokom poslednje dve godine o njemu su snimljeni filmovi Kontrola i Joy Division.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku