Otvorena izložba Nele Zovko "Ljubav pod maskom"Sviđa ti se? Javi ostalima!

U Centru za mlade Na Gazi otvorena je izložba pod nazivom "Ljubav pod maskama" karlovačke umjetnice Nele Zovko. Radi se o izložbi keramičkih maski napravljenih u tehnici engobe u kombinaciji s drugim materijalima.

Tema izložbe su tajanstveni osjećaji ljubavi. Kroz likove i maske gledatelj može prepoznati svoje osjećaje i doživljaje.

Nela Zovko bavi se keramikom posljednjih 18 godina i do sad je izlagala na mnogim samostalnim i skupnim izložbama u Karlovcu, Zagrebu, Bjelovaru i Munchenu. Kroz svoj rad želi prikazati kako se minimalizmom boja i oblika može postići upečatljiv dojam. Nerijetko u svojim radovima tematizira žensku problematiku i položaj žene u modernom društvu.
Radi se o prodajnoj izložbi koja je otvorena do 20.10.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku