Knjiga stripova Maje Veselinović + previewSviđa ti se? Javi ostalima!

Nedavno je u izdanju SKC-a Novi Sad, izašla moja prva knjiga stripova - Neobičan događaj sa namigivanjem i druge priče. Knjiga je promovisana na nedavno završenom Salonu stripa, a od 21. oktobra, biće i zvanično u prodaji. Na Sajmu knjiga moći će da se kupi na štandovima Marketprinta i System Comics-a, a nakon sajma u knjižari Beopolis u Beogradu, ali i na nekoliko drugih mesta u Pančevu i Novom Sadu (o čemu ću vas naknadno obavestiti). Mali preview knjige pogledajte na www.majaveselinovic.com/blog


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku