GRRR! PROGRAM 28.11.2008.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kao nastavak serije dešavanja pod nazivom GRRR!PROGRAM, nastalog saradnjom Kulturnog centra Pančeva i Saše Rakezića, u prostoru Elektrika (Radomira Putnika 7, Pančevo), sa početkom u 19h, u petak 28.11. 2008. će biti upriličena jednodnevna izložba radova Danila Miloševa poznatog kao Wostok (odnedavno samoprozvanog Ex Wostok), vršačkog underground gurua, i jednog od najznačajnijih predstavnika srpskog autorskog stripa. Tokom razgovora, Wostok će govoriti o svom radu, i o najnovijim izdanjima njegovih stripova koja su se pojavila u nas – „Podzemne vode" (SKC Novi Sad) i „Popošak i cveće" (Fabrika knjiga) – izdanja će biti moguće pazariti na licu mesta.
Gost GRRR!PROGRAMA je i Vladimir Protić, poznat kao Dr Protić, koji će predstaviti izbor iz svog legendarnog „uradi sam" filmskog serijala „Jaganjac". „Jaganjac"je nastao 2005. godine, i – zahvaljujući internetu i prepričavanjima – postao srpski underground hit, ako tako nešto uopšte postoji. „Jaganjac je ovan neutvrđene starosti koji se obraća deci pogrešnim savetima koji ih dovode do ispravnog zaključka", kaže Dr Protić, nesvršeni student Filozofije i džez trubač.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku