Kanntilen Ante Portas - "U san se ne snilo" LPSviđa ti se? Javi ostalima!

Kanntilen Ante Portas - "U san se ne snilo" LP
Insurrection [Dark Revolution], 2008
 
...bend se unapred izvinjava sto nije ispostovao obrasce koji omogucavaju jasno deklarisanje proizvoda u smislu definicije muzickog pravca kojim se bavi, a narocito sto se ne uklapa u trendove determinisane na bilo kom nivou sto je po mnogo cemu sudeci nuzno u ova tuzna i mucna vremena. Takodje nam je strasno zao sto album nismo snimili u nekom od boljih studija, pa ni "sveta produkcija" nije onakva kakvom se moze nadati na prostorima ovim koji vrcaju od genija za zvuk. I pored navedenog voleli bi da nam se zalepi "gothic" etiketa kako bi smo mogli da i dalje mirne duse teramo pijacnu crninu za 40 dana, koja posle navedenog roka bledi ka sivilu, ali se i dugo posle ne vide mrlje od kafe i pepela cigaretnog. 
13 pesama [+ 1 bonus], 16 strana bukleta; muzika, tekstovi, gitarbas, vokal, midi - Ceja; bubnjevi, omot - Nikola
 
Ceja i NikolaSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku