Kanntilen Ante Portas - "U san se ne snilo" LP



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kanntilen Ante Portas - "U san se ne snilo" LP
Insurrection [Dark Revolution], 2008
 
...bend se unapred izvinjava sto nije ispostovao obrasce koji omogucavaju jasno deklarisanje proizvoda u smislu definicije muzickog pravca kojim se bavi, a narocito sto se ne uklapa u trendove determinisane na bilo kom nivou sto je po mnogo cemu sudeci nuzno u ova tuzna i mucna vremena. Takodje nam je strasno zao sto album nismo snimili u nekom od boljih studija, pa ni "sveta produkcija" nije onakva kakvom se moze nadati na prostorima ovim koji vrcaju od genija za zvuk. I pored navedenog voleli bi da nam se zalepi "gothic" etiketa kako bi smo mogli da i dalje mirne duse teramo pijacnu crninu za 40 dana, koja posle navedenog roka bledi ka sivilu, ali se i dugo posle ne vide mrlje od kafe i pepela cigaretnog. 
13 pesama [+ 1 bonus], 16 strana bukleta; muzika, tekstovi, gitarbas, vokal, midi - Ceja; bubnjevi, omot - Nikola
 
Ceja i Nikola



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive