PROMOCIJA ALBUMA "TRACES" GRUPE VIOLENT CHAPTER



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Medijska promocija debi albuma "TRACES" beogradskog metalcore sastava VIOLENT CHAPTER odrzace se u cetvrtak 13. novembra, u Malom klubu Akademije, sa pocetkom u 15h. Perspektivni i koncertno sve aktivniji, VIOLENT CHAPTER u ovom obliku postoje vec dve godine, kada su se clanovi benda, posle visegodisnjeg sviranja raznih obrada, posvetili stvaranju autorske muzike.

Violent Chapter iza sebe imaju samizdat EP pod nazivom "Trapped" ['06.], a njihov dugosvirajuci album prvenac "Traces", snimljen sredinom 2007. u studiju "Chainroom" u Senti, objavljen je u julu ove godine, naravno, kao DIY izdanje. "Traces" sadrzi deset studijskih pesama, od kojih su tri reizdate [Cindarella's sorrow; Things that make a happy family; Trapped/ Trapped EP], a album je moguce naruciti putem myspace stranice benda www.myspace.com/violentchapter .
Violent Chapter cine: Marko - lead & scream, Pavle - gitara, Bambi - gitara i vokal, Metallac - bas i Alexa - bubnjevi.

Koncertna promocija albuma „Traces" zakazana je za tacno mesec dana, a odigrace se u petak 12. decembra u Velikom klubu Akademije, kada ce uz Violent Chapter nastupiti i Nosebleed [Bg, Kruševac] i Mortero [Bačka Topola]. Vise informacija uskoro.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive