BEETANTONE + fraktura mozga CRTAONA(Šibenik) 20.12.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Proslava kraja prvog dijela promo turneje koncertno 20.12. u kultnoj CRTAONI

Dana 20.12. u kultnom šibenskom klubu CRTAONA šibensko- zagrebačka 

Ska / Dub / Punk grupa BeetanTone(myspace.com/beetantone) , potpomognuta zagrebačkim prijateljima FRAKTUROM MOZGA(myspace.com/frakturamozga) održat će  koncert kojim će obilježiti kraj prvog dijela svoje promo turneje  koja je u  prethodna 2 mj. obuhvatila 10 gradova (i tri države Hrvatska , Slovenija i Makedonija) .

         Posebno  treba naglasiti da je grupa BeetanTone svoj prvi koncert u karijeri održala baš u Crtaoni , te se ovo može smatrati povratkom na mjesto zločina nakon niza dobrih koncerata na kojima su binu dijelili sa značajnim imenima kao što su :  Sonic Boom Six, Fizcus?!, Le Gros Tube, Jacinto Canek od stranih ,  a od domaćih Antenat, St!llness, Overflow, Atheist Rap, Aggressive Snail Attack, Pasi, Edo Maajka , dobrih kritika na iste , kao i na promo cd koji je podijeljen do sada u više u 2000 komada  .

Da bi  koncert protekao u svečanom tonu i  u krugu  dragih prijatelja , grupa BeetanTone pozvala je  zagrebačku kultnu punk trojku i koncertnu atrakciju Frakturu Mozga , predvođenu karizmatičnim Matijom Rosićem , javnosti više poznatim pod pseudonimom DEEDA da svojim prisustvom , a i svirkom  podignu događaj na višu razinu, a isto tako će i prvih 200 posjetitelja koncerta nagraditi sa promo cd-om (beetantone-promo2008) koji je besplatno dostupan i na linku http://rapidshare.com/files/164447288/Beetan_Tone_-_Promo_2008.rar.

 Koncert počinje točno u 21 h , a cijena ulaznice je 25 kn.

Datumi ugovorenih koncerata grupe BeetanTone…

19.12. 2008. Knin (A3) – samostalni koncert

20.12. 2008.  Šibenik(CRTAONA) / w Fraktura mozga

3.2. 2009. Zagreb ( Kset) – samostalni koncert)

 





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive