Šlicov tradicionalni novogodišnji koncert na Akademiji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Tradicionalni novogodišnji koncert strip radionice Šlic održaće se u četvrtak 25. decembra u Velikom klubu Akademije, kada će nastupiti new wave/electro sastavi Videododir i Missing Sayoho, te Kalson [new wave/electro] i Infact [breakbeat/trip hop/experimental], koji će ponaosob predstaviti muziku iz vlastite produkcije, DJ tim  Dissaster Duo sa kombinacijom electropunk i new wave zvuka, Lagartija Mik sa DJ setom iznenađenja i Filtercutter sa svojim već prepoznatljivim dubstep, breakbeat i dnb izrazom!

Uz 100% electro muzički program, biće predstavljeno i novogodišnje izdanje Šlic mange, zidove će krasiti radovi strip radionice Šlic, a goste tokom večeri očekuju i specijalna iznenađenja, poput deljenja kolačića i još mnooogo toga :)

Početak je zakazan za 22h, a cena ulaznice biće 200 dinara.

web:
www.slicradionica.tk
www.myspace.com/videododir
www.myspace.com/djkalson
www.myspace.com/filtercutter

Paralelno, u Malom klubu, uz nastup kolektiva Institut, odrzaće se Osluškivanje - veče posvećeno world, jazz, experimental, groove & crossover muzici.
Početak: 22h
Cena ulaznice bice 200 dinara, a sa članskom kartom 150 dinara.
www.myspace.com/institutmusic



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive