Šlicov tradicionalni novogodišnji koncert na AkademijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Tradicionalni novogodišnji koncert strip radionice Šlic održaće se u četvrtak 25. decembra u Velikom klubu Akademije, kada će nastupiti new wave/electro sastavi Videododir i Missing Sayoho, te Kalson [new wave/electro] i Infact [breakbeat/trip hop/experimental], koji će ponaosob predstaviti muziku iz vlastite produkcije, DJ tim  Dissaster Duo sa kombinacijom electropunk i new wave zvuka, Lagartija Mik sa DJ setom iznenađenja i Filtercutter sa svojim već prepoznatljivim dubstep, breakbeat i dnb izrazom!

Uz 100% electro muzički program, biće predstavljeno i novogodišnje izdanje Šlic mange, zidove će krasiti radovi strip radionice Šlic, a goste tokom večeri očekuju i specijalna iznenađenja, poput deljenja kolačića i još mnooogo toga :)

Početak je zakazan za 22h, a cena ulaznice biće 200 dinara.

web:
www.slicradionica.tk
www.myspace.com/videododir
www.myspace.com/djkalson
www.myspace.com/filtercutter

Paralelno, u Malom klubu, uz nastup kolektiva Institut, odrzaće se Osluškivanje - veče posvećeno world, jazz, experimental, groove & crossover muzici.
Početak: 22h
Cena ulaznice bice 200 dinara, a sa članskom kartom 150 dinara.
www.myspace.com/institutmusicSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku