Najava festivalaSviđa ti se? Javi ostalima!

Još jedan EEII festival??!
13.12. Metamedij, Pula
U pulskom klubu Metamedij (zgrada K. Rojc) održati će se pomalo neobičan festival pod nazivom EKSPERIMENTALNE ELEKTRONSKE INTERVENCIJE '08. Sami organizatori nazivaju ga i anti-festivalom jer se u mnogo čemu razlikuje od većine festivala, zasniva se isključivo na DIY ideji i otvoren je za sve glazbenike (i VJ umjetnike) koji se pronalaze u domeni: "…industro, noise, impro, experimental, weird, alternative, chaos, abnormal, non conventional… music"
Uzmite svoj instrument i dođite svirati sa ostalim gostima. Nema određenog vremena ni redoslijeda nastupa, nastupi se dogovaraju za vrijeme festivala. Ne postoji publika, svi su izvođači. Ne postoji financiranje putovanja, smještaj je osiguran za prvih 10 koji se prijave na: festival.eeii@gmail.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku