autonomni blok sarajevoSviđa ti se? Javi ostalima!

http://www.autonomnibloksarajevo.blogger.ba - Autonomni Blok Sarajevo - blog za Autonomnu Antiautoritarnu Akciju. sve je na engleskom i jeziku "naroda i narodnosti". mi smo anok grassroot pokret na brdovitom Balkanu i pokušavamo da stvorima radikalnu alternativu svom sranju ovdje, uključujući ngo mafiju i autoritarnu levicu, koje su rasprostranjene širom BiH. dosad smo dokumentovali našu akciju solidarnosti sa protestima u Grčkoj i pozvali na učešće u današnjoj akciji obaranja sajtova grčke vlade. možete nas kontaktirati na ovaj e mail i linkovati naš blog.
ljubav i bijes
AAA
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku