DEJAN OGNJANOVIĆ POKRENUO "THE CULT OF GHOUL"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dejan Ognjanović, kritičar i publicista, nedavno je pokrenuo blog The Cult of Ghoul. Pokretanje bloga usledilo je nedugo nakon što je zbog tehničkih razloga ugašena njegova zvanična prezentacija dejanognjanovic.com.
Na blogu The Cult of Ghoul posetioci će ubuduće moći da pročitaju Ognjanovićeve filmske kritike, kao i kraće osvrte na dela sedme umetnosti iz svih žanrova, a posebno iz domena horora. Takođe, na istom mestu će se, osim tekstova objavljenih u domaćim i inostranim publikacijama, naći i tekstovi koje je niški publicista objavio na raznim domaćim forumima tokom nekoliko proteklih godina.
Ognjanovićeva namera je i da putem ovog bloga ubuduće informiše posetioce o svojim aktivnostima, novim knjigama, člancima, promocijama, predavanjima, kritikama, esejima, kao i o aktivnostima drugih kritičara, pisaca, izdavača, filmskih stvaralaca čija je oblast delovanja vezana za horor žanr.
U planu je i da na blogu, osim Ognjanovićevih, budu objavljivani i tekstovi drugih autora.
The Cult of Ghoul se nalazi na veb adresi: http://cultofghoul.blogspot.com/


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive