Otvoren Konkurs za GO-FEST 2009.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sa ponosom Vas obavestavamo o jubileju " GO-FESTa " koji ce se ove godine odrzati po peti put.Shodno tome, 01.02.2009. otvara se konkurs za uchestvovanje na " GO-FESTu 2009. "
Svi bendovi mogu da se prijave na sledecu adresu, slanjem minimum tri pesme, sa fotografijom i biografijom benda:
" GO-FEST Odzaci ", Kosovska 10, 25250 Odzaci, Vojvodina, Srbija
Konkurs se zatvara 01.06.2009. kada ce Tim GO-FESTa odrediti 20 bendova koji ce uci u uzi izbor, putem glasanja preko najznachajnijih muzickih internet portala publika ce odabrati 10 bendova koji ce uchestvovati na " GO-FESTu 2009. "
P.S. GO-FEST je omladinski festival i skup mladih sa prostora ex-Yu koji se bavi širenjem ideja alternativne kulture na poljima književne, likovne, filmske produkcije, aktivizma i volonterzima mladih i značaju o međusobnom povezivanju i saradnji mladih u regionu.
www.myspace.com/go_fest_odzaci



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive