Otvoren Konkurs za GO-FEST 2009.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sa ponosom Vas obavestavamo o jubileju " GO-FESTa " koji ce se ove godine odrzati po peti put.Shodno tome, 01.02.2009. otvara se konkurs za uchestvovanje na " GO-FESTu 2009. "
Svi bendovi mogu da se prijave na sledecu adresu, slanjem minimum tri pesme, sa fotografijom i biografijom benda:
" GO-FEST Odzaci ", Kosovska 10, 25250 Odzaci, Vojvodina, Srbija
Konkurs se zatvara 01.06.2009. kada ce Tim GO-FESTa odrediti 20 bendova koji ce uci u uzi izbor, putem glasanja preko najznachajnijih muzickih internet portala publika ce odabrati 10 bendova koji ce uchestvovati na " GO-FESTu 2009. "
P.S. GO-FEST je omladinski festival i skup mladih sa prostora ex-Yu koji se bavi širenjem ideja alternativne kulture na poljima književne, likovne, filmske produkcije, aktivizma i volonterzima mladih i značaju o međusobnom povezivanju i saradnji mladih u regionu.
www.myspace.com/go_fest_odzaciSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku