Najava koncerta



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nešto pre lasta, ali takođe sa juga, malu najavu proleća doneće nam makedonska post-punk banda poznatija pod imenom Bernays Propaganda. Članovi ovog benda obeležili su poslednju dekadu kako makedonske tako i ex-yu DIY/punk scene, svirajući u nekoliko bitnih sastava, pre svega u FPO - bendu sa nekoliko izdanja na inostranim label-ima, nekoliko evropskih turneja, ali i kroz nezavisno izdavaštvo, fanzinaštvo i booking koncerata. Bernays kao poslednji krik njihovog aktivizma, prožet je muzičkim uticajima Gang of Four, The Slits ili Fugazi, ali za razliku od mnoštva bendova iz post punk revivala oni ni u jednom trenutku ne manjkaju stavom, idealom i političkom angažovanošću. Cela turneja prethodiće njihovom prvom albumu ”Happiness Machines” u izdanju već kultne hrvatsko/slovenačke nezavisne etikete Moonlee Records.
www.myspace.com/bernayspropaganda
Od domaćih tu će biti beogradska inkarnacija Black Flag-a, svemoćni Path of Decay i math-rockish-post-punk trojka Cut Self Not. I jedan i drugi bend bi u sledećih nekoliko meseci trebalo da nas obraduju svojim novim izdanjima.
www.myspace.com/pathofdecay
www.myspace.com/cutselfyes
Koncert je zakazan za petak, 06. Mart, u klubu Žica i počinje tačno u 20h.
Cena karte je 300 dinara (3.5 eur)
Vidimo se.
Organizacija:
www.myspace.com/supersizeshe



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive