Najava koncerta



Sviđa ti se? Javi ostalima!

I posle toliko vremena, jedan hardcore bend u Smederevu van ovih prostora. I to u organizaciji BTS ekipe i uz veliku pomoć Mr.Hana, dolazi nam Nemački hardcore bend Out Of Step!!!! Ko voli stari dobri old school, svideće mu se ovaj bend. Na njihovom space-u piše "Sounds Like: Chain of Strength, Battery, Minor Threat, Floorpunch, Slapshot, Uniform Choice, SSD". www.myspace.com/outofstep06 Koncert će biti održan u ponedeljak 13. aprila, žurka će najverovatnije početi oko 21h projekcijom spotova na velikom platnu, a nakon toga nastupaju Out Of Step. Karta: 200din. Nadam se da će neko podržati ovu žurkicu i van SD-a


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive