Ska/Punk/Reggae/Hip-Hop/Dub večer u klubu Purgeraj 07.04.2009.



Sviđa ti se? Javi ostalima!


DeLyricum (Zg)
Već svima dobro poznata hip-hop/reggae alternativna skupina. Dolaze promovirati svoj novi album “Autsajder” te da u sintezi s Bitnim Tonom RAZVALE Purgeraj. Također dolaze predstaviti novog basista Dux-a koji je doprinio posve novoj dimenziji njihovog dobro poznatog repertoara. Hitovi poput “Stani u red”, “Češki huligani”, “PTSP”… će vas opet prodrmati i to kao nikad do sad, zato vas pozivaju u što većem broju.
BeetanTone (Ši/Zg)
Nakon rasprodanog KSET-a, sele na novo mjesto zločina zajedno sa svojim prijateljima DeLyricum.
Za one koji ne znaju, bend čini sedam(!) veselih i druželjubivih ljudi, koji su uvijek spremni na feštu, druženje i bilo kakav oblik zabave. U svojoj relativno kratkoj povijesti i respektabilnoj brojci koncerata imali su i nekolicinu zapaženijih nastupa od kojih se najviše ističe promocija njihovog demo uratka u kultnom zagrebačkom klubu KSET, koji su rasprodali u sred tjedna, što zorno govori o uloženom trudu ovog benda. Od ostalih koncerata mogu se pohvaliti da su dijelili stage sa imenima poput Sonic Boom Six, Antenat, St!llness, Overflow, Atheist Rap, ASA.
Uglavnom, uvijek spremni rasplesati cijeli klub, a to ovoga puta i najavljuju…

Svirka počinje u 21 sat, a ulaz je simboličnih 20 kn.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive