koncert + novi broj Last BreathSviđa ti se? Javi ostalima!

Pod uticajem hardkora osamdesetih, ranog skejt panka devedesetih i post tinejdzerske nervoze, BRAT PACK su osnovani, krajem 2006. Pocetkom 2007. snimili su demo koji se ubrzo pojavio i kao 7" za Gummopunx Records, Mispelled Youth i Pick It Up Records. Imao je odlicne kritike i cesto je uporedjivan sa klasicima kao sto su: RKL, DI,  Adolescents, Reagan Youth i stari NOFX te je 7" rasprodat. Posle tog singla, uradjene su dve evropske turneje, preko 100 koncerata (sa bendovima kao sto su Strike Anywhere, the Casualties, No Means No, Dead To Me, Annihilation Time, Leftover crack) i provedeno je neko vreme sa Menom Bakerom u Bunt Studio's kako bi snimili prvi album.
"Hate the Neighbours" je izasao 6. maja 2008. za Crucial Attack (hol), Dirty Faces (nem) i HA-KO Bastards (srb) na cd-u i na vinilu. Album je promovisan gomilom koncerata po zapadnom delu Evrope a ovog Maja, BRAT PACK dolaze i u ove krajeve i sviraju dva certa u Srbiji (Beograd i Novi Sad).

Ceo album "Hate the Neighbours" mozete preslusati na ovom linku:
http://www.last.fm/music/Brat+Pack/Hate+The+Neighbours

A neke pesme sa singla se nalaze na myspace stranici benda: 
http://www.myspace.com/bratpackontheattack
http://www.youtube.com/watch?v=OcSfRMH-iUE&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=hbXbGsAbKZU&feature=channel_page

U Subotu 16. Maja u maloj sali Akademije sviraju zajedno sa LETS GROW (koji posle sto godina cimanja uskoro izdaju split LP sa JAIBO!), ISSUES OF LIFE (koji upravo snimaju svoj treci album) i JAIBO! (koji posle sto godina cimanja uskoro izdaju split LP sa LETS GROW J).
http:/www.myspace.com/letsgrow

http://www.myspace.com/jaibo666

 22h, 300 din.

U prodaji ce biti LAST BREATH 5!!
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku