Najava



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ceger je strip časopis štampan tehnikom sito štampe na cegerima, zobnicama, majicama, jastučnicama, posteljinama... Može se kupiti u Beogradu, 30. i 31. maja u okviru manifestacije MODA ZA PONETI (kulturni centar GRAD, Braće Krsmanović 4). Početna ideja tvorca Cegera, Milete Mijatovića, da se u svakom "broju" štampaju radovi dva strip umetnika na cegeru za pijacu, brzo se proširila van polja stripa kao i na druge medije: majice, stolnjake, pa čak i posteljine.
Izlazak svakog novog broja propraćen je radionicom sito štampe na kojoj posetioci mogu odštampati nove motive na sopstvenoj trikotaži.
Do sada su u (ili na?) Cegeru svoje radove objavili: Danilo Milošev Wostok, Nandor Ljubanović Kiklop, Aleksandar Zograf, Larisa Ackov, Maja Veselinović, Zoran Jović Letač, Mark Šnajder, Vuk Palibrk, Vanja Perović, i kao posebna ekskluziva, Bogdan Bogdanović - poznati arhitekta i nekadašnji gradonačelnik Beograda.
Sajt Cegera na kome možete videti sve dosadašnje brojeve nalazi se na adresi:
http://www.pionirovglasnik.com/ceger


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive