Šesti Dark Revolution rođendan - Livingroom SKC - večeras



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Večeras (ponedeljak, 11. maj) u klubu Livingroom SKC (mala sala SKC-a) slavimo šesti rođendan "mračne revolucije". Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate proslavu. Ulaz je, naravno, slobodan a "standardni elementi rođendana" (torta i sendviči) se, opet naravno, podrazumevaju :)
Proslava počinje koncertom na kojem će nastupiti dreDDup i A.R. Club. Posle koncerta se nastavlja "rođendanska žurka" na kojoj će vas zabavljati Haven DJ tim, sa nešto komercialnijom listom od njihove uobičajene. Ako budu dovoljno raspoloženi, možda ispune i po koju muzičku želju :)
Timeline:
21:45 A.R. Club
22:30 dreDDup
23:30 Haven DJ tim
Na proslavi ćete moći premijerno i po promotivnoj ceni da kupite novi album grupe dreDDup, "El Conquistadors", i novi album grupe Kanntilen Ante Portas (ex Slovenska nekropola), "U san se ne snilo". Specialno za ovu priliku smo "osvežili" i tiraže nekih od rasprodatih izdanja.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive