PRVO DORF GOSTOVANJE U BiHSviđa ti se? Javi ostalima!

VINKOVCI –  Festival dokumentarnog rock filma – DORF po prvi put se predstavlja u BiH, a čast da prvi pogledaju filmove iz dosadašnjeg DORF repertoara imat će gosti u Tuzli, u Kući plamena mira 15.-17.10. (www.kpm.ba ).  U specijalnom izboru u 3 dana biti će prikazano čak 10 filmova (tri pobjednička DORF filma, filmovi o Zdenku Franjiću, likovima iz pjesama Johnny Štulića, subotičkoj nezavisnoj sceni…), uz gostovanje DORF ekipe, a kao poseban gost biti će i sjajni vinkovački virtuoz usne harmonike Igor Đeke, premijerno u Tuzli, sa svojim zanimljivim one-man band programom (http://www.myspace.com/iggyknucklehead ).

Ulaz na sve projekcije je besplatan. 

Ujedno najavljujemo za slijedeći mjesec gostovanja u Čakovcu, Zrenjaninu, Slavonskom Brodu, Vukovaru i Skopju. 

Podsjećamo da je otvoren natječaj za prijave na DORF 2010. Više detalja na službenoj stranici Festivala 
 

www.dorf-vk.com 


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku