Video V. Poezija u okviru 40. KRAF-aSviđa ti se? Javi ostalima!

                U okviru ovogodišnjeg KRAF međunarodnog festivala kratkog filma (13.-15. novembra 2009.) u organizaciji Kino video kluba Liburnija u Rijeci prikazan je video poetski kratki film “Nauka o ulici” pesnikinje i video autorke Natalije Ž. Živković, koji se našao među selektovanih 32 od 166 pristiglih filmskih ostvarenja.
                “Nauka o ulici” deo je omnibusa Video V. Poezija (2009.) Natalije Ž. Živković, zasnovanog na njenim poetskim radovima.
                Film je takođe dostupan na promotivnom DVD-u 40. KRAF-a.

                O filmu:

NAUKA O ULICI (The Science about Street), Natalija Ž. Živković, Beograd, Srbija, eksperimentalni film (video poezija), 2'  46'' Majstor ulice kreativnim moćima transformiše Realnost. Neko to posmatra kroz zavesu…

Uloge: Slobodan Aleksić, Dušan Miricki, Jordan Čukić, Svetlana Vukadinović

Muzika: Technodromes The - http://www.myspace.com/technodromesthe

Opširnije : http://www.liburnija-film.hr/

na fotografiji: insert iz filma
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku